Winnaars Speelgoed van het Jaar 2021

Je bekijkt nu Winnaars Speelgoed van het Jaar 2021
Winnaars Speelgoed van het Jaar 2021

Net als andere jaren zijn er ook dit jaar weer prijzen voor het beste en leukste speelgoed van het jaar 2021. De vakjury heeft per categorie 3 winnaars bekend gemaakt voor Speelgoed van het Jaar 2021. Het is aan speelgoedliefhebbers, bordspelers en andere spelletjesfreaks om per categorie een ultieme winnaar te verkiezen.

Dit jaar zijn er maar liefst 12 categorieën. Naast speelgoed per leeftijdscategorie zijn er nu ook winnaars voor Speelgoed van het Jaar in de categorie DUURZAAM, PUZZELS, KINDERSPEL, FAMILIESPEL en KENNERSPEL. Wij geven je per categorie het overzicht van alle winnaars en daarme het leukste speelgoed van het Jaar.

Winnaars Speelgoed van het Jaar 2021 per categorie

In de winnaars van Speelgoed van het Jaar voor de categorieën kennerspel, familiespel, kinderspel zijn wij als Bordspeltijd natuurlijk het meeste geïnteresseerd. En daar zitten heel wat goede titels bij. Wij zijn zelf bijvoorbeeld ontzettend fan van het coöperatieve spel Paleo, maar ook van de spellen Everdell en het totaal andere zoekspel MicroMacro Crime City.

Kijken we naar de winnaars Speelgoed van het Jaar 2021 per leeftijdscategorie, dan zien we de volgende winnaars uit de bus komen. We zien hier evenals gelijke winnaars uit bovenstaande lijst, maar dan toegedeeld aan een leeftijdscategorie.

Winnaars KENNERSPEL Speelgoed van het Jaar 2021

Everdell – White Goblin Games

Everdell bordspel
Everdell bordspel

Een terechte winnaar voor de titel kennerspel, hoewel Everdell al beschikbaar kwam in 2021 is het een onbetwiste winnaar. Het begint al met de vormgeving van dit fantastische bordspel. Je probeert je beschaving op te bouwen met jouw boswezens door grondstoffen te verzamelen, nieuwe figuren aan te trekken, gebouwen te maken en daarmee je stad steeds verder uit te breiden. Everdell is een worker placement spel waarbij je combinaties van gebouwen bouwt die je steeds meet mogelijkheden, kettingreacties en punten doen opleveren.

Everdell is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Paleo – 999Games

Paleo bordspel
Paleo bordspel

In het coöperatieve bordspel Paleo, waar wij afgelopen jaar al over schreven dat dit wellicht het beste coöperatieve bordspel is wat wij gespeeld hebben, gaan de spelers terug naar het stenen tijdperk. Hier moeten de spelers alles uit de kast halen om te overleven met een eigen volksstam die verder uitgebreid kan worden, steeds meer voortgang boekt en daardoor in staat is meer taken af te ronden. Het leuke van Paleo is dat het bestaat uit modules die je zelf kunt wisselen en samenvoegen. Je kunt alle modules eerst doorspelen, maar daarna kun je vrij combinaties creëren. Ieder spel is anders!

Paleo is verkrijgbaar bij bol.com, 999Games en Amazon.nl.

Mysterium Park – Libellud

Mysterium Park
Mysterium Park

Misschien ken je het spel Mysterium wel, het originele en wat grotere bordspel waar je de spelers gezamenlijk winnen of verliezen. Mysterium Park is soortgelijk, eigenlijk een stand-alone uitbreiding die je zonder het originele spel kunt spelen. Er zijn overeenkomst, maar het spel is wel anders. In onze ogen wat lichter en gemakkelijk. Je probeert de omstandigheden van de dood van de geest te achterhalen. Eén speler speelt de geest en de andere spelers zijn de helderzienden. De geest gebruikt visioenkaarten om instructies te geven aan de helderzienden. Best een spannend spel, maar vooral leuk doordat je samenwerkt met elkaar.

Mysterium Park is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Winnaars in de categorie Familiespel

Escape your House – Identity Games

Escape Room The Game - Escape Your House
Escape Room The Game – Escape Your House

Escape Your House bestaat uit 6 verschillende missies, in ieder van die missies heb je precies 15 minuten de tijd om uit je huis te ontsnappen. Je werkt coöperatief in jullie eigen huis samen, waar puzzels opgelost moeten worden. Daarmee kun je de Meestersleutel voor het Super Slot vinden waardoor jullie kunnen ontsnappen. Een heerlijk familiespel voor liefhebbers van escaperooms in een ander jasje.

Escape Room The Game – Escape your House is verkrijgbaar bij bol.com.

MicroMacro Crime City – White Goblin Games

MicroMacro Crime City
MicroMacro Crime City

Over MicroMacro Crime City hadden wij zelf eerst wat twijfels. Die twijfels waren overigens snel verdwenen na de eerste missie, wat een uniek bordspel is dit. Eigenlijk kan ik het geen bordspel noemen, maar meer een zoekspel met missies. Iedere missie ontvang je een set kaarten met hints om een crime op te lossen. Al die situaties spelen zich af op een groot vel papier waarop de stad is afgebeeld met duizenden situaties die zich voordoen. Die die scenario’s maar eens bij elkaar te zoeken en op te lossen.

MicroMacro Crime City is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Throw Throw Burrito – Asmodee

Throw Throw Burrito
Throw Throw Burrito

Throw Throw Burrito is een apart spelletje, maar plezier en lachen zal je onbetwist. Dit is een grappig partyspel waarbij je kaarten probeert te verzamelen, punten probeert te verdienen en de burrito naar andere spelers zult gooien. Eigenlijk half een kaartspel en half trefbal, waarbij je de burrito probeert te ontwijken. Minder geschikt voor echte bordspelfanaten, vooral geschikt voor families of vrienden die een minder serieus en vooral grappig spel willen spelen.

Throw Throw Burrito is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Winnaars Kinderspel Speelgoed van het Jaar 2021

Oma’s Woeste Waslijn – Megableu

Oma's Woeste Waslijn
Oma’s Woeste Waslijn

In Oma’s Woeste Waslijn moet je goed blijven opletten. Je moet de was bijvoorbeeld ophangen wanneer de zon schijnt, maar de was wel weer op tijd binnenhalen voordat het gaat regenen en vooral ook uitkijken voor de tornado die de waslijn doet rondspinnen en je was eraf kan vallen.

Oma’s Woeste Waslijn is verkrijgbaar bij bol.com.

Apple Twist – SmartGames

SmartGames Apple Twist
SmartGames Apple Twist

Apple Twist is een vrolijk vormgegeven spel waar hongerige rupsen allemaal een hapje willen nemen van dezelfde appel. De uitdaging van deze SmartGames puzzel is om de rupsen zo vorm te geven zodat ze alledrie op de appel passen. Een logische denkpuzzel waarbij inzicht een grote rol speelt en vooral ook stimuleert. Met 60 verschillende opdrachten heb je wel even wat puzzelplezier voor je.

SmartGames Apple Twist is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Keer op Keer Kids – 999Games

Keer op Keer Kids
Keer op Keer Kids

Voor liefhebbers van dobbelspellen is Keer op Keer wellicht geen onbekende. Je werpt de dobbelstenen en kiest welke cijfer je combineert met welke kleur om vakjes af te strepen op je blad. Keer op Keer Kids is niet anders, heeft een iets gemakkelijkere manier van punten scoren en is in een leuk dierentuin thema gegoten. Het leuke van dit spel is dat iedereen kan winnen, want je moet toch wat geluk hebben met die dobbelstenen.

Keer op Keer Kids is verkrijgbaar bij bol.com, 999Games en Amazon.nl.

Winnaars categorie Puzzels

WasGij Original 38 Kaasalarm 1000 stukjes

Wasgij Original 38 Kaasalarm
Wasgij Original 38 Kaasalarm

Dat een Wasgij puzzel genomineerd is als winnaar Speelgoed van het Jaar 2021 in de categorie puzzels is in onze ogen prima te verklaren. Wasgij puzzels zijn altijd grappig vormgegeven, de stukjes zijn goed afgewerkt en spelen daardoor heerlijk weg. De puzzels zijn overigens niet de makkelijkste en blijven leuk wanneer ze eenmaal in elkaar gezet zijn.

Wasgij Original 38 Kaasalarm is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Jan van Haasteren Efteling Sprookjesbos 1000 stukjes

Jan van Haasteren Efteling Sprookjesbos
Jan van Haasteren Efteling Sprookjesbos

Net als Wasgij heeft ook Jan van Haasteren met zijn puzzels vooral een grappige stijl. De puzzels kenmerken zich door de vrolijke getekende platen die allerlei grappige situaties voordoen. En dat is helemaal het geval in het Sprookjesbos van de Efteling, waar langnek in de knoop blijkt te zitten, sinterklaas een bezoekje blijkt te brengen en nog veel meer grappige taferelen de revue passeren.

Jan van Haasteren Efteling Sprookjesbos is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Escape Room The Game: Puzzle Adventures Secret of the Scientist

Escape Room The Game Puzzle Adventures
Escape Room The Game Puzzle Adventures

Deze Escape Room is toch wel anders dan andere Escape Rooms die je al gespeeld hebt. Je combineert hier namelijk een escaperoom met het leggen van een puzzel. Niet voor niets wint deze Escape Room dan ook in de categorie Puzzels. Door vakjes te openen en de legpuzzels verder te brengen krijg je steeds meer toegang om het mysterie te ontrafelen. Het leuke is daarnaast dat je kunt kiezen tussen de Escape Room of de Puzzel modus, zo kies je tussen tijdsdruk of een rustige puzzelervaring.

Escape Room The Game Puzzle Adventures is verkrijgbaar bij bol.com.

Winnaars in de categorie duurzaam

Marble Racetrax 40 sheets

Marble Racetrax set - 40 Sheets
Marble Racetrax set – 40 Sheets

Knikkerbanen zijn leuk, maar knikkerbanen die je zelf vervaardigd uit kartonnen stukjes zijn nog veel leuker! Marble Racetrax is een baan van maar liefst 6 meter lang die je zelf in elkaar moet zetten. Het bestaat uit 40 vellen stevig karton waaruit 85 kartonnen onderdelen ontstaan.

Marble RaceTrax 40 sheets is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Peppa’s Wereld van hout

Peppa Pig Houten Speelgoed speelhuis
Peppa Pig Houten Speelgoed speelhuis

Voor de allerkleinste is spelen met het Peppa Pig Houten familie huis niet alleen leuk, maar ook stimulerend voor de fijne motoriek. Dit houten familie speelhuis is gemaakt van duurzaam hout en is oerdegelijk. Het bevat naast het houten speelhuis ook een Peppa figuur, houten meubilair, een bad, oven, koelkast, zitbank en een televisie. Het Peppa huis is hetzelfde huis als dat we kennen van Peppa op tv.

Peppa’s Wereld van Hout is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Geomag Super Color Recycled 78 delig

Geomag Super Color Recycled 78 delig
Geomag Super Color Recycled 78 delig

Geomag is constructiespeelgoed gemaakt van staafjes en bolletjes die magnetisch zijn. Met die objecten kun je allerlei vormen maken, zeker wanneer je jouw verbeeldingskracht en logisch nadenken goed inzet zijn er allerlei 3D constructies te bouwen. De magneten zijn van goed materiaal, gemaakt van duurzame materialen en de bouwstenen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Een verdiende winnaar in de categorie duurzaam van Speelgoed van het Jaar 2021.

Geomag Super Color Recycled 78 delig is verkrijgbaar bij bol.com.

Leukste spellen in categorie 18 plus

VW T1 Campingbus van Playmobil

Playmobil Volkswagen T1 campingbus
Playmobil Volkswagen T1 campingbus

Heel eerlijk, dit is eigenlijk geen speelgoed te noemen. De VW T1 Campingbus van Playmobil is een collectors item, ontzettend mooi voor verzamelaars of in de vitrinekast. Alle details zijn voorzien en het extra leuke is dat het dak en de koffers afneembaar zijn. De eettafel is uitklapbaar, de achterbank kan neerklappen, de zijdeuren kunnen geopend worden en er is ruimte voor boodschappen in dit prachtige stuk Playmobil.

VW T1 Campingbus van Playmobil is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

20 Seconds Showdown

20 Second Showndown
20 Second Showndown

Je hebt geen tijd te verliezen in dit doldwaze partyspel 20 Seconds Showdown. Als team probeer je zo snel mogelijk opdrachten te vervullen en je probeert ervoor te zorgen dat je tegenstanders geen zand in de zandloper meer over hebben. Er zitten 400 verschillende uitdagingen in de doos, van rekensommetjes, tot raadsels, quizvragen en kleine spelletjes. Met dit spelletjes kan de lol niet op, een leuk partyspel om samen met vrienden thuis te spelen.

20 Second Showdown is verkrijgbaar bij bol.com en 999Games.

Mysterium Park

Mysterium Park
Mysterium Park

Mysterium Park is in twee categorieën winnaar, de categorie Kennerspel en dus ook in de categorie voor 18 plus. We hebben Mysterium Park al kort toegelicht bij de categorie Kennerspel, in het kort draait het om het raden van hints van die één van de spelers geeft in de vorm van visioenkaarten. De instructies probeer je de te gebruiken om de juiste locaties en attributen te kiezen en zo verder te komen in spel. Spannend en vooral leuk doordat je eigenlijk aan het samenwerken bent.

Mysterium Park is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Het leukste speelgoed in categorie 12 tot en met 17 jaar

Paleo – 999Games

Paleo bordspel
Paleo bordspel

Paleo zagen we eerder langs komen in de lijst als winnaar in de categorie Kennerspel. Dat vonden wij helemaal terecht, en we zijn dan ook niet verrast dat we Paleo ook nog in één van de leeftijdscategorieën als winnaar langs zien komen. Paleo is een prachtig vormgegeven coöperatief bordspel waar je terug gaat naar de prehistorie. Paleo bestaat uit losse modules die je samen doorspeelt. Iedere module introduceert een aantal nieuwe concepten en kaarten. Het fijne is dat die modules ook gecombineerd en gemengd kunnen worden, zo is ieder spel net weer even anders. In onze ogen is Paleo één van de beste coöperatieve bordspellen ooit!

Paleo is verkrijgbaar bij bol.com, 999Games en Amazon.nl.

Throw Throw Burrito

Throw Throw Burrito
Throw Throw Burrito

Throw Throw Burrito is een echt familiespel waar je flink plezier aan kunt beleven. Het kwam ook al naar voren als Speelgoed van het Jaar winnaar in de categorie Familiespel. We hebben dit spel al eerder toegelicht bij categorie familiespel, maar hier nogmaals in het kort. Je probeert kaarten te verzamelen, waarmee je punten verdient. Door het verzamelen van kaarten mag je soms de burrito naar andere spelers gooien, die de ander dan probeert te ontwijken. Wij vinden het meer een spel als gezelligheid tussendoor – maar grappig en leuk is het zeker.

Throw Throw Burrito is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

The Next Beat by Tiësto

The Next Beat by Tiësto is een digitale DJ Controller gecombineerd samen met een online platform van Eldohm. Het gaafste hiervan is dat DJ Tiësto jouw mentor en inspirator is om jouw eigen muziek te creëren. Met het online platform samen met de DJ controller heb je alles in huis om je verder te ontwikkelen als DJ en je vaardigheden op te schalen.

Winnaars Speelgoed van het Jaar in categorie 10 & 11 jaar

Pixicade

Pixicade
Pixicade

In Pixicade ontwerp je steeds opnieuw je eigen spel. Je maakt eerst een tekening met de Pixicade stiften, vervolgens gebruik je de Pixicade app op een smartphone of tablet om een foto te maken van de tekening. En dat vormt zich automatisch om tot een speelbaar spel. Uniek en vooral erg goed verzonnen, en het leukste van alles is dat het nog goed werkt ook.

Pixicade is verkrijgbaar bij bol.com.

MicroMacro Crime City – White Goblin Games

MicroMacro Crime City
MicroMacro Crime City

MicroMacro Crime City kwam al naar voren als winnaar in de categorie Familiespel, daarnaast komt het nog eens naar voren in de categorie 10 & 11 jaar. Een dubbele winnaar. In MicroMacro krijg je hints waarmee je een gebeurtenis probeert op te zoeken en daarmee een crime probeert op te lossen. Spannend en gewoon anders dan andere spellen. Erg leuk om met elkaar te spelen, overigens ook voor volwassenen onderling.

MicroMacro Crime City is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

My City – 999Games

My City Bordspel
My City Bordspel

Dat My City is opgenomen als een winnaar voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing verbaast ons zeker niet. Wat ons wel een klein beetje verbaast, is dat het een winnaar is in de categorie 10 en 11 jaar, naar ons idee is dit namelijk een zeer goed tile placement spel wat thuis hoort in categorie 18 jaar of zelfs in de categorie Kennerspel. In My City probeer je de meeste punten te verdienen door je gebouwen op eens limme manier op je eigen tableau aan te leggen. Je probeert rekening te houden met de omgeving en de toekomst, zodat je de meeste punten weet te verzamelen. Extra gaaf is dat dit een legacy spel is, dat betekent dat het eerste spel doorloopt in het tweede spel, het tweede spel verder gaat in de derde, enzovoorts. In totaal doorspeel je 24 hoofdstukken, daarna kun je door met het eeuwige spel.

My City is verkrijgbaar bij bol.com, 999Games en Amazon.nl.

Winnaars categorie 8 en 9 jaar

Reaxion Xtreme Race
Reaxion Xtreme Race

Reaxion Xtreme Race

Ken je domino? Reaxion Xtreme is net zo iets, maar dan eigenlijk veel gaver. Je gebruikt inzicht en technische onderdelen om een dominobaan te maken. In de Reaxion Xtreme Race bouw je twee verschillende circuits en je racet vervolgens tegen elkaar. Wie ontwerpt de snelste baan?

Reaxion Xtreme Race is verkrijgbaar bij bol.com.

BraceletLacing Factory

BraceletLacing Factory
BraceletLacing Factory

Op de leukste manier zelf je eigen armbandjes maken met BraceletLacing Factory. Dit special apparaatje zorgt ervoor dat de draden overzichtelijk blijven wanneer je aan het weven bent. Je kunt de patroonwielen gemakkelijk volgen waarmee je de mooiste patronen in jouw armbandje weet te verwerken. Bij de set zit een handleiding, maar je kunt ook eens op YouTube kijken wat vol staat met goede tutorials. Voor creatievelingen is dit een leuke bezigheid met echt resultaat.

BraceletLacing Factory is verkrijgbaar bij bol.com.

LEGO Friends magische Kermisachtbaan 41685

LEGO Friends Magische Kermisachtbaan - 41685
LEGO Friends Magische Kermisachtbaan – 41685

Dit LEGO Friends pakket is een groot legopakket met maar liefst 974 onderdelen. Voor kinderen van 8 of 9 jaar die van magie houden is deze kermisachtbaan bouwset een mooie uitdaging. Naast de achtbaan speelt er zich van alles af, een goochelshow, vuurspuwende jongleurs, een slingerattractie voor kinderen zonder hoogtevrees, konijnenkarretjes op de rails en zelfs een plek met een actiefoto. De set heeft ook een aantal mooie glow-in-the-dark stenen voor wanneer het donker is.

LEGO Friends Magische Kermisachtbaan (41685) is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Winnaars Speelgoed van het Jaar 2021 voor 6 en 7 jaar

Geomag Super Color Recycled 78 delig

Geomag Super Color Recycled 78 delig
Geomag Super Color Recycled 78 delig

Naast winnaar in categorie Duurzaam, doet Geomag Super Color Recycled ook mee als winnaar in categorie Speelgoed van het Jaar 6 & 7 jaar. Geomag is eigenlijk constructiespeelgoed met magnetische bolletjes en staafjes. Op die manier kun je er allerlei vormen mee maken, zolang je logisch nadenkt. Goed voor de ontwikkeling van inzicht en ruimtelijk inzicht, maar daarnaast natuurlijk ook harstikke leuk.

Geomag Super Color Recycled 78 delig is verkrijgbaar bij bol.com.

Kidi DJ Mix van Vtech

Voor alle beginnende DJ’s is deze superstoere draaitafel de startplek voor je eigen muziekcreaties. Met de Kidi DJ Mix tafel van Vtech heb je meer dan 2000 mogelijke combinaties. De discolamp synchroniseert zich automatisch met de muziek voor de mooiste lichteffecten. In Totaal zitten er 15 nummers ingebouwd in 7 verschillende muziekstijlen.

Battle Cubes

Marvel Spider-Man Battle Cube
Marvel Spider-Man Battle Cube

Kies jouw held, selecteer volgens of je steen, papier of schaar wilt spelen. Vervolgens ga je de strijd aan tegen elkaar. Eén van de Battle Cubes zal vervolgens de strijd winnen. Probeer alle 48 tokens te verzamelen. Met de app kun je instellen op een tablet of smartphone waarmee je vervolgens verborgen content kunt ontdekken.

Battle Cubes zijn verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Winnaars speelgoed 4 en 5 jaar

Play-Doh Prachtige Taarten Oven

Play-Doh Prachtige Taarten Oven
Play-Doh Prachtige Taarten Oven

De Play-Doh Prachtige Taarten Oven is een speelset met boetseerklei die je in de Play-Doh oven kunt plaatsen om vervolgens aan de hendel te trekken en te zien hoe de taart rijst. Wanneer de taart klaar is, hoor je zelfs een ‘ding’ belletje om het signaal aan je door te geven. Daarna kun je beginnen om de kaart zelf te versieren met allerlei leuke Play-Doh toppings door gebruik te maken van de vormpjes.

Play-Doh Prachtige Taarten Oven is verkrijgbaar bij bol.com.

Flextreme Discovery set

FleXtreme - discovery set
FleXtreme – discovery set

De FleXtreme discovery set is een creatieve uitdaging voor kinderen. De baan is samengesteld uit flexibele sporen en voertuigen. Kinderen kunnen de stukken samenvoegen om er zo een eigen circuit van te maken. Met de meegeleverde stukken, bestaande uit 184 tracks, kan een circuit gemaakt worden van 4 meter en 4 centimeter. In de auto gaan batterijen waarna het autotje over de zelf gemaakte track zijn route zal zoeken en werkelijk haast overal tegenop kan klimmen.

FleXtreme Discovery Set is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Washimals huisdieren set

Washimals Huisdieren
Washimals Huisdieren

De set huisdieren in deze Washimals set ga je zelf versieren en personaliseren. Je kunt zelf kiezen wat voor kleurrijk design je jouw huisdieren geeft. Je kunt blijven proberen en combineren, want wanneer je niet tevreden bent, laat je jouw Washimals huisdieren in bad gaan waar ze schoongespoeld worden met water. Het inbegrepen badje werkt dus echt als een douche, je hoeft alleen even te pompen en vervolgens te schrobben met de borstel. Daarna even naspoelen en laten drogen en je kunt weer opnieuw beginnen. In deze set zitten 4 verschillende Washimals huisdieren, 6 afwasbare viltstiften, 1 bad met werkende douche en een schoonmaakborstel.

Washimals Huisdieren set is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Winnaars Speelgoed van het Jaar 0 tot en met 3 jaar

SmartMax My First Acrobats

SmartMax My First Acrobats
SmartMax My First Acrobats

Met dit magnetische speelgoed kunnen kinderen passen, meten en proberen en op die manier leuke acrobaten in elkaar zetten. Er zitten 6 veelkleurige vormen in die je tot allerlei combinaties kunt mengen. Zo ontstaan de leukste acrobatische figuren. Er zitten ook 24 opgavenkaartjes in, waarmee als het ware 3D puzzels gemaakt kunnen worden. Er zit één rood onderdeel in wat als het ware de basisplaat vormt bij het maken van een acrobaat, zo staat het geheel wat steviger.

SmartMax My First Acrobats is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Speel Stopdans met Dansende Bing

BING - Pratende Bing Knuffel
BING – Pratende Bing Knuffel

Bing is een pratende knuffel voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar die we kennen van de gelijk genaamde animatieserie. Bing is in staat om allerlei combinaties van woorden uit te spreken, plus hij kan heerlijk lachen. Zoals bijvoorbeeld ‘Ik kan heel goed knuffelen!’ en ‘ik wil schaduwmonster spelen!’, Bing is ongeveer 30 centimeter groot en een ideaal maatje voor de allerjongste.

Speel Stopdans met Dansende Bing is verkrijgbaar bij bol.com.

Peppa’s Wereld van Hout

Peppa Pig Houten Speelgoed speelhuis
Peppa Pig Houten Speelgoed speelhuis

Dit jaar werd Peppa’s Wereld van Hout familiehuis ook al winnaar in de categorie Duurzaam, en daarnaast een terechte prijs in categorie 0 tot en met 3 jaar. Met Peppa’s Wereld van Hout haal je speelgoed in huis wat lang meegaat, duurzaam is en vooral ook erg leuk voor jonge kinderen. Niet alleen leuk, maar ook stimulerend voor fijn motoriek en inzicht. Van Peppa Pig bestaat ontzettend veel leuk speelgoed. Kijk hier verder naar het leukste speelgoed van Peppa Pig.

pa’s Wereld van Hout is verkrijgbaar bij bol.com en Amazon.nl.

Bordspeltijd

Als bordspelers in hart en nieren brengt Bordspeltijd jou altijd de beste inzichten over bordspellen en spelletjes. Wij proberen alle spelletjes en delen onze mening met jou, zo weet je wat je of een spel de moeite waard is, of dat je het wellicht beter kunt laten staan. Of je nu op zoek bent naar het perfecte spel voor een gezellige avond met vrienden, liever voor diepgaande strategie gaat of juist een familiespel voor het gehele spel probeert te vinden. Wij helpen je verder!

Geef een reactie