Bordspellen in alle soorten en maten

Jij bent op zoek naar de leukste en beste bordspellen! Ja toch? Je bent bij Bordspeltijd.nl zeker weten aan het juiste adres. Wij weten ontzettend veel over bordspellen en zijn er graag om deze kennis met jou te delen. Daarbij maakt het niet uit naar wat voor soort spel je op zoek bent. Van competitieve en serieuze strategische bordspellen tot aan een leuk familiespelletje voor het gezin.

Maar waar begin je? Er zijn zo ontzettend veel bordspellen verkrijgbaar, in alle soorten en maten. In dit overzicht vind je de belangrijkste categorieën spellen en bordspellen om jouw keuze wat gemakkelijker te maken. Lees je verder, dan zul je zien dat we heel veel te bieden hebben met categorie of genre bordspellen. Voor ieder type hebben wij een lijst beschikbaar met daarin de leukste bordspellen in die specifieke categorie.

Bordspellen

Familiespellen, strategische of tactische bordspellen, abstracte bordspellen, deckbuilding, worker placement spellen. Dit is de categorie waar je échte bordspellen vind.

Leukste familiespellen, spelletjes en gezinsspellen

Dobbelspellen

Waar je graag met een tikkeltje geluk aan de slag gaat, zijn dobbelspellen ideaal voor jou. Eenvoudige regels, snel te spelen en veel variatie: dat is wat je terug gaat zien bij dobbelspellen.

Leukste dobbelspellen

Kinderspellen

Bordspellen en spelletjes die speciaal bedoelt zijn voor kinderen? Dit zijn ideale spellen voor de leeftijd van 3 tot 12 jaar oud. Lees hier over de 10 leukste bordspellen voor kinderen (6-12 jaar).

Leukste spellen voor kinderen van 6 tot 12 jaar

Kaartspellen

Tegenwoordig zijn er enorm veel kaartspellen, dat gaat veel verder dan een standaard set kaarten. Het leuke is dat kaartspellen vaak vlot spelen en eenvoudige regels hebben.

Leukste kaartspellen overzicht

Partyspellen

Ideale spellen om met een groep vrienden of grotere groepen te spelen. Van komische spellen tot aan serieuze denkers! Dit zijn de 10 leukste partyspellen die nooit vervelen.

Top 10 leukste partyspellen

Alle spelreviews

Onze mening over alle soorten bordspellen, dobbelspellen, kinderspellen, kaartspellen en partyspellen die wij gespeeld hebben. Ideaal om meer informatie te verkrijgen!

Beste Bordspellen

Klaar om je Bordspelavontuur te beginnen?