Bordspeltijd: Voor en door bordspelliefhebbers

Ons verhaal begon dat wij als groep enthousiaste bordspelers graag onze liefde voor bordspellen willen delen. Sindsdien hebben wij de missie om de ultieme bron te zijn voor informatie en inspiratie voor alles wat te maken heeft met bordspellers. Bordspeltijd.nl is ontstaan uit een gedeelde passie voor bordspellen en de overtuiging dat er geen betere manier is om met vrienden en familie tijd door te brengen!

Wij zien onszelf niet zomaar als een bordspellen website. Wij zijn een toegewijd team van enthousiastelingen, die dag in, dag uit bezig zijn met het verkennen van de nieuwste en leukste bordspellen in alle soorten en maten. Pfoe, en of dat zwaar werk is! Dag in, dag uit spelen wij bordspellen!

Een doorgewinterde bordspeler, of op zoek naar je eerste spel?

Ons doel is om iedereen te helpen genieten van bordspellen en spelletjes, ongeacht je ervaringsniveau. Of nu geheel nieuw bent in de wereld van bordspellen en door de bomen het bos niet ziet waar je kunt beginnen. Of bent een doorgewinterde strategische denker, die op zoek is naar nieuw serieus materiaal. Met onze jarenlange speelervaring in de wereld van bordspellen, bieden wij je kennis en eerlijke inzichten met aanraders voor de leukste spellen.

Waarom Bordspeltijd?

Wij zijn fan van bordspellen. We proberen alle nieuwe spellen, schrijven uitgebreide reviews. Houden jou op de hoogte met de laatste bordspel-nieuwtjes en zijn jouw one-stop-shop als het gaat om spelinformatie.

Onze Socials

Blijf op de hoogte, en volg ons op onze social media kanalen. Volg je ons al op Facebook of Instagram?

Bordspeltijd.nl – Hier begint jouw avontuur

Laat de dobbelstenen rollen, schud de kaarten en de avonturen beginnen. Welkom bij bordspeltijd.nl. Waar wij jouw bordspelavontuur in de lift brengen.

Altijd juist advies

Wij proberen de bordspellen, zodat we jou reviews, lijstjes en bordspel tips kunnen geven.

Geprobeerde spellen
0 +

Inspiratie & tips

Van dobbelspellen, roll- and write, ingewikkelde strategische bordspellen tot aan gemakkelijk te spelen tegel- of abstracte bordspellen